Joi începe curăţenia de primăvară în Sectorul 5

0
179
sursa foto: Facebook - ADPDU Sector 6

Curăţenia de primăvară începe joi, în Sectorul 5, a anunţat primarul Cristian Popescu Piedone, potrivit unui comunicat de presă.

„Din 11 martie începe marea curăţenie de primăvară a Sectorului 5. Acum că a venit vremea frumoasă, cei care răspund de curăţenia din Sectorul 5 nu mai au nicio scuză să nu îşi facă datoria.

Voi merge zilnic pe străzile din sector pentru a mă asigura că se face curăţenie aşa cum trebuie. Dacă încă nu avem fonduri pentru proiecte majore, măcar să avem un sector curat şi civilizat.

Am spus că biroul meu va fi în stradă, printre oameni şi o să vedeţi acest lucru în perioada care urmează. Dacă până acum am fost nevoit să stau mai mult în birou pentru a rezolva tot felul de probleme birocratice legate de societăţi şi aparatul propriu, acum este timpul să mă ocup de probleme voastre, direct din teren.

Fac apel şi la toţi cetăţenii din sector să păstreze curăţenia, pentru că, în caz contrar, riscă să fie sancţionaţi”, a transmis Cristian Popescu Piedone.

El a cerut ca în cel mult o lună curăţenia în Sectorul 5 să fie finalizată.

Cristian Popescu Piedone a convocat, luni, o şedinţă cu directorii de specialitate din cadrul Primăriei, pentru a le transmite că, odată cu venirea primăverii, angajaţii trebuie să se ocupe de curăţenia de pe raza sectorului.

El va face zilnic vizite de lucru în teren, pentru a afla direct de la oameni care sunt problemele cu care aceştia se confruntă şi pentru a se asigura că solicitările lor primesc răspuns şi rezolvare.

Primarul Sectorului 5 le-a cerut factorilor responsabili să se ocupe şi de curăţenia din parcuri şi de repararea mobilierului existent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.