Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea lui Liviu Dragnea de punere în libertate. Decizia nu e definitivă

0
126
Foto: Facebook / Liviu Dragnea

Judecătoria Sectorului 5 a respins marţi cererea lui Liviu Dragnea de punere în libertate. Decizia nu e definitivă, putând fi contestată.

Liviu Dragnea rămâne, așadar, după gratii, el putând face o nouă cerere de eliberare condiționată în 27 iunie, potrivit hotărârii de marți.

Decizia poate fi contestată.

Liviu Dragnea a fost audiat prin videoconferință, marți, în timpul procesului în care cere să fie eliberat condiționat din penitenciar. El le-a spus judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 5 că a stat destul în penitenciar și că s-a reabilitat.

„Cred că am stat destul în penitenciar. Vă rog să îmi admiteți cererea. M-am reabilitat și cred că pot face bine dacă voi fi eliberat”, le-a spus judecătorilor, scrie Digi24.

De altfel, avocata sa a susținut că el întrunește condițiile cerute de lege pentru eliberarea condiționată și că a plătit prejudiciul constatat în dosar. Potrivit apărătorului, la dosar există un punct de vedere al unei societăți comerciale care este dispusă să îl angajeze pe Dragnea după eliberare. În plus, avocatul a spus că el are și o locuință, astfel că „nu va fi o povară pentru societate” și „poate fi integrat ușor”.

În replică, procurorul DNA a cerut ca Dragnea să mai stea încă șase luni în închisoare. Procurorul a argumentat cu faptul că acesta încă nu acceptă că a încălcat legea și încă susține că a fost condamnat politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.