Jurnalistul Alex Dima semnalează o situație revoltătoare la Spitalul Floreasca: „E culmea josniciei” – FOTO

Jurnalistul Alex Dima a semnalat situația revoltătoare de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde paznicul ia bani de la cei care ajung în instituția medicală pentru a le permite să parcheze.

„Jecmăneală tipic românească. Poate s-o întâmplă și prin alte părți…dar mi se pare extrem de revoltător să profiți de oameni aflați în suferință.

Lângă Spitalul Floreasca un specimen de la pază își ia bani de la oamenii care au nevoie de un loc de parcare, oameni care vin la spital, încărcați de gânduri și dureri. Nu e parcare cu plata, chiar e semn că parcarea e interzisă.

E plină Capitală de indivizi care profită de lipsa locurilor de parcare (aici Nicușor Dan, în campania electorală era profesor) dar să profiți de omul aflat în suferință e culmea josniciei.

Poate ajunge această informație și la urechile managerului spitalului, spital care îl plătește pe agent să păzească spitalul nu să facă bani din șpăgi la geamul mașinii. Sau poate șirul șpăgii începe de la parcare?”, se întreabă, retoric, jurnalistul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati