Jurnalul lui Robinson Crusoe – Stagiunea estivală a Teatrului Odeon

Din 23 iulie se deschide tStagiunea Estivală din Parcul Regele Mihai I al României (Parcul Herăstrău).

Marţi, 4 august, ora 21:00, se va juca „Jurnalul lui Robinson Crusoe”*, un musical după „Insula” de Gellu Naum, regia Mihai Măniuţiu, muzica Ada Milea, decorul Adrian Damian, costumele Andrada Chiriac, coregrafia Andrea Gavriliu.

Cu: Mihai Smarandache, Marius Damian, Paula Niculiţă, Antoaneta Zaharia, Ionuţ Kivu, Cezar Antal, Dimitrii Bogomaz, Marius Stănescu, Anda Saltelechi, Ruxandra Maniu, Diana Gheorghian, Meda Victor, Constantin Cojocaru, Ioan Batinaş, Relu Poalelungi, Alex Neagu (tobe).

Spectacolul este recomandat şi pentru copiii de peste 8 ani.

(*Reprezentaţia de la Teatrul de Vară din Herăstrău se va juca fără panourile cu apă mobile).

Preţ bilete: 30 lei
Durata: 1h 30′

„N-am mai văzut de câteva luni un spectacol atât de viu, unul căruia să nu-i găsesc cusur şi, mai mult, care să mă ţină toată un zâmbet şi-un dat din picior. (…) Se cântă şi se dansează 75 de minute întregi (pregătiţi-vă pentru încă 15 de aplauze), în ritmuri dintre cele mai felurite. În plus, tobele lui Alex Neagu sunt demne de orice concert indie-pop.”

Cătălina Miciu, Scena9

” ‘Jurnalul lui Robinson Crusoe’ este un spectacol care are toate şansele să te bucure. Asta dacă laşi pretenţiile absurde acasă şi ai simţul umorului antrenat pentru absurd. Într-un ritm pe care simţi nevoia să îl baţi şi tu în sală cu piciorul, plin de culoare şi foarte mişcat, are toate şansele să te facă să te simţi bine la teatru. Iar asta e, poate, cea mai importantă reuşită pentru un act artistic. Aşa că Let them entertain you!” Alina Epîngeac, Yorick

PROGRAMUL INTEGRAL al Teatrului ODEON @Herăstrău poate fi accesat pe site, www.teatrul-odeon.ro, în secţiunea „Program”.

Biletele vor putea fi achiziţionate online, fără comision, direct de pe site-ul Teatrului Odeon, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, care va funcţiona în două locaţii (Teatrul Odeon şi Teatrul de Vară din Herăstrău), după următorul program:

– de luni până duminică, între orele 11:30 – 19:00 cu pauză între 14:30 – 15:00 la sediul teatrului din Calea Victoriei nr. 40-42

– în ziua spectacolului, programul Casei de Bilete va fi între orele 11:30 – 14:30, la sediul din Calea Victoriei şi între orele 17:00 – 21:00, la Teatrul de Vară din Herăstrău (intrarea Arcul de Triumf).

telefon Casa de Bilete: 0738 823 583

Spectacolele programate în Stagiunea estivală a Teatrului Odeon @Herăstrău implică respectarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, aşa cum au fost aprobate prin ORDINUL nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020, astfel că publicul spectator trebuie să respecte în locaţie următoarele reguli:

* Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul;

* Spectatorii îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare;

* Teatrul îşi rezervă dreptul de a efectua un triaj observaţional la intrare şi de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree);

* Termometrizarea spectatorilor se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie. Nu se va permite accesul persoanelor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3 grade C. În cazul în care temperatura înregistrată depăşeşte 37,3 grade C, se recomandă repetarea măsurării temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus;

* Spectatorii sunt rugaţi să respecte distanţa de minimum 1,5 m, conform marcajelor, la accesul în spaţiu, la toalete şi la ieşirea din Teatrul de Vară;

* Pentru a evita aglomeraţia şi formarea de grupuri, spectatorii sunt rugaţi să ajungă mai devreme, accesul fiind permis cu o oră înainte de începerea spectacolului.

* Spectatorii sunt rugaţi să respecte cu stricteţe rândul şi locul indicate pe bilet, pentru a păstra distanţa prestabilită de 2 m.

Asumarea riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toţi participanţii: spectator, artist, furnizor de servicii sau lucrător.

Teatrul de Vară din Herăstrău, fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

* dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează, caz în care contravaloarea biletelor se returnează. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi returnată automat, în termen de 5 zile lucrătoare, în contul din care s-a făcut plata. Spectatorii care şi-au procurat biletele de la Casa de Bilete, sunt aşteptaţi la casă pentru returnarea contravalorii.

* dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe şi relua, în funcţie de condiţiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează şi nici nu se rambursează costul biletului.

Teatrul Odeon este alături de voi în aceste zile delicate, în care vă îndemnăm să aveţi grijă unii de ceilalţi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati