JYSK deschide un nou magazin în București și pregătește reduceri de 75%

0
557

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează pe 22 iulie două magazine noi și ajunge la o rețea de 103 unități în România. Cele două magazine se vor deschide în București, pe strada Prelungirea Ghencea nr 89B, și în Pașcani, pe Calea Romanului nr. 1.

“Avem o vară plină, ceea ce ne bucură, pentru că ajungem aproape de clienții din mai multe orașe și aducem alături de noi mai mulți colegi. Am trecut de pragul de 100 de magazine la începutul lunii iunie, am deschis apoi un nou magazin în Pitești, iar acum inaugurăm două magazine în aceeași zi. Sărbătorim ambele deschideri cu o săptămână de oferte speciale foarte bune, care vor fi valabile în cele două magazine, JYSK București Prelungirea Ghencea și JYSK Pașcani. Este o ocazie foarte bună pentru clienți să achiziționeze produse pentru casă la un preț mai bun, mai ales că în magazine au sosit și noile colecții, precum colecția de decorațiuni pentru Toamna 2021, colecția nouă de lenjerii de pat și cea de textile pentru casă”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în cele două magazine noi, JYSK București Prelungirea Ghencea și JYSK Pașcani, în perioada 22 – 28 iulie 2021.

Reduceri până la 75%

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum saltele, plăpumi și perne, lenjerii de pat, decorațiuni, produse pentru baie și mobilier de interior.

JYSK București Prelungirea Ghencea va funcționa începând cu 22 iulie de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00. Magazinul se află pe strada Prelungirea Ghencea nr 89B, Sector 6, București, și are o suprafață totală de 1100 mp.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Oferta de deschidere poate fi văzut pe www.JYSK.ro/Pascani și www.JYSK.ro/Bucuresti , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.