Kaufland angajează proaspăt absolvenţi de facultate. Salarii de la 4.000 de lei „în mână”

0
289

Kaufland angajează tineri absolvenţi de facultate, care cunosc engleza şi, preferabil, germana, cu permis de conducere şi care sunt dispuşi la deplasări. Oraşele în care angajează stagiari sunt deocamdată Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Turda.

Compania ofertează tinerii cu salarii de la 4.000 de lei net lunar, potrivit anunţurile de recrutare consultate de Economica.net.

Candidaţii potriviţi pentru posturile de Trainee instalaţii frigorifice şi de Trainee Facility Management, disponibile la Kaufland în această perioadă, trebuie să aibă, pe lângă studii de profil pe care le vom detalia mai jos, cunoştinţe de engleză şi să ştie să lucreze în MS Office.

Se califică pentru aceste posturi oameni cu spirit antreprenorial, buni coordonatori şi organizatori. Kaufland caută oameni care au permis categoria B și care sunt dispuşi la deplasări în interes de serviciu, în jumătate din timpul de muncă.

Pentru postul de Trainee Facility Management din Iaşi sunt eligibili absolvenţi sau studenţi în an terminal la o facultate cu profil tehnic.

Trainee la centrele logistice Kaufland din Ploieşti şi Turda

Trainee proiecte imobiliare la Iaşi

Se califică pentru acest post absolvenţi sau studenţi în an termin la facultăţi cu profil tehnic, care ştiu să lucreze în Word, Excel, PowerPoint, care cunosc limba engleză şi, preferabil, germana. Sunt eligibili pentru acest post candidaţi care sunt buni negociatori, organizatori şi coordonatori.
Candidatul ales pentru această poziţie va avea parte de o experiență de învățare rotațională, pe o perioadă de un an de zile, va coordona mici proiecte pe toată regiunea de proiecte imobiliare – construcții, va întocmi documentaţiile pentru licitaţii, va participa la licitaţii şi negocieri tehnice şi economice, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Angajatorul oferă oamenilor selectaţi pe posturile antemenţionate şi tichete de masă, şi asigurări voluntare de sănătate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.