Kaufland deschide un magazin în cartierul Militari Residence

Kaufland deschide un magazin în cartierul Militari Residence din București.

Situat pe Drumul Osiei 78, Sector 6, noul Kaufland București este construit pe o suprafață totală de aproape 6.000 mp, cu un spațiu de vânzare de peste 3.200 mp. Acesta cuprinde o galerie comercială, oferind accesul la o varietate de magazine și servicii, precum TIP TOP pentru cofetărie și mâncare gătită, Tabac EXPRESS, curățătoria și croitoria CLEANSPOTSERVICE și Farmacia Dr. Max, ATM Multibanco și serviciile de coletărie EasyBox, DPD și FANbox.

Programul de lucru este de luni până sâmbătă de la 07:00 și până la 22:00, iar duminică de la 08:00 la 21:00.

Cu ocazia inaugurării, bucureștenii sunt așteptați cu reduceri speciale la articole nonalimentare din gamele de electrocasnice și îmbrăcăminte, în limita stocului disponibil, și reduceri zilnice de 30% pentru diverse categorii de produse.

Noul Kaufland Militari Residence se deosebește de celelalte magazine din țară prin faptul că este primul magazin construit din beton ecologic. ECOPact este un beton cu emisii scăzute de carbon și oferă 100% performanță, prin emisii de CO2 cu 30% mai mici în comparație cu betonul standard (CEM I), iar astfel Kaufland își propune să contribuie la reducerea poluării în mediul urban.

Magazinul este prevăzut cu 275 de locuri de parcare, incluzând locuri de parcare pentru părinți și persoane cu dizabilități. Cei care aleg mijloacele de transport alternativ au la dispoziție stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și un timp redus pentru plata cumpărăturilor, hipermarketul este dotat cu 15 case de marcat – atât standard, cât și express, de tip self check-out. În plus, va fi implementat și serviciul K-Scan, care oferă clienților posibilitatea de a scana singuri produsele, pentru o plată rapidă la casa de marcat.

Magazinul oferă un sortiment extins de legume și fructe, produse proaspete la vitrina cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. La punctul Grill din exterior, clienții sunt așteptați cu o varietate de meniuri și preparate calde.

Ca o continuare a angajamentului Kaufland față de mediu, hipermarketul este prevăzut cu sisteme de colectare separată, unde clienții sunt recompensați pentru ambalajele returnate:

  • În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de reciclare, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot aduce aici și ambalaje din PET, sticlă și metal (cu volum de până la 3 litri), garanția de 0,50 RON fiind restituită doar pentru ambalajele cu simbolul „Ambalaj cu garanție” tipărit pe etichetă.
  • Tot în zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati