Kaufland inaugurează un nou magazin cu acoperiș verde în București

1
522

Kaufland România deschide un nou magazin în Sectorul 4 al Bucureștiului. Acesta este al 22-lea magazin al rețelei Kaufland din Capitală și al 171-lea la nivel național și va genera peste 80 de noi locuri de muncă. 

Cu numeroase facilități ecologice, automate de reciclare a ambalajelor din plastic și acoperiș verde, cel mai nou magazin Kaufland din București este construit pe o suprafață totală de peste 6.000 m2, dintre 3.850 m2  sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul este situat pe Str. Emil Racoviță, nr. 3-5, sector 4 și va funcționa între orele 07:00-22:00, de luni până sâmbătă, respectiv între orele 08:00-20:00, duminica.

Noua locație dispune de un spațiu verde de 2.200 mpe acoperiș, amenajat peisagistic cu butași de sedum, plante graminee, perene și arbuști mici și medii.

Zona este prevăzută cu un sistem de irigare, ce va asigura umiditatea optimă pentru plante.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, magazinul este prevăzut cu 17 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out și 11 standard.

În galeria comercială, clienții vor găsi numeroase magazine și servicii, printre care se numără pizzeria StagePizza și cofetăria Voipan, farmacia Helpnet, magazinul de optică medicală Optica General și magazinul VitalPet, pentru produse destinate animalelor de companie.

Parcarea are o capacitate totală de peste 280 de locuri, dintre care 12 pentru persoane cu dizabilități și 9 pentru părinți. Totodată, clienții au la dispoziție stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților, noul magazin Kaufland din București integrează și sisteme de colectare selectivă, precum:

  • În parcarea magazinului, clienții vor găsi un automat de reciclare dublu, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • În zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.