Kelemen Hunor, despre incidentul de la Odorheiu Secuiesc: „Atâta ştim, că de câteva zile se lucrează în jurul clădirii”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat că persoanele responsabile de tragedia de la Odorheiu Secuiesc, unde un elev a murit după ce clădirea internatului s-a prăbuşit, trebuie pedepsite.

„Atâta ştim, că de câteva zile se lucrează în jurul clădirii, s-a săpat un şanţ mai mare lângă clădire şi de două-trei zile copiii spun că s-au crăpat pereţii. Întrebarea este cine a dat aviz, cine a lăsat copii în clădire în timpul lucrărilor”, a adăugat el, potrivit news.ro.

”Nu există tragedie mai mare pentru un părinte decât să afle că i-a murit copilul. Este o tragedie şi nu ar fi trebuit să se întâmple aşa ceva.
Condoleanţe pentru familie. Una dintre fete e în drum spre Târgu Mureş, cu o fractură de coloană vertebrală, celelalte sunt la Odorheiu Secuiesc.
Atâta ştim, că de câteva zile se lucrează în jurul clădirii, s-a săpat un şanţ mai mare lângă clădire şi de două-trei zile copiii spun că s-au crăpat pereţii.
Întrebarea este cine a dat aviz, cine a lăsat copii în clădire în timpul lucrărilor, am înţeles că urma să intre în reparaţii capitale şi dacă lucrările s-au făcut conform avizelor, proiectului.
Cei responsabili trebuie pedepsiţi.
Eu, ca şi părinte, când trimit copilul la şcoală, vreau să ştiu că este în siguranţă şi orice părinte asta îşi doreşte.
E o tragedie ceea ce s-a întâmplat. Nu ar fi trebuit şi nu trebuie să se intâmple în România aşa ceva”, a declarat Kelemen Hunor, luni, la Digi24.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati