KFC deschide un nou restaurant în Ilfov

0
195

KFC România adaugă în portofoliu un nou restaurant, acesta aflându-se pe Calea București, nr. 2 bis (centrul comercial DN1 Value Center), în Balotești, județul Ilfov.

Restaurantul este dotat cu kiosk-uri menite să eficientizeze procesul de comandă, iar clienții au la dispoziție și sistemul fusion, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare. În plus, restaurantul are implementat sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare, un beneficiu suplimentar oferit consumatorilor, care se vor putea bucura de o experiență completă de brand.

„Celebrăm astăzi 90 de restaurante în România și ne bucurăm că putem anunța o nouă deschidere KFC care să ne aducă și mai aproape de fanii brandului. Deși traversăm un context dificil, respectăm planurile de expansiune și completăm portofoliul conform strategiei pe 2021”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România, notează economica.net.

Restaurantul KFC Drive-Thru Corbeanca are o suprafață de aproximativ 100 mp (interior și terasă) și funcționează din 19 octombrie, în intervalul 08.00 – 23.50. Odată cu deschiderea noii locații, s-au creat 60 de locuri de muncă, în funcţii precum Lucrător Bucătărie, Casier, Manager și Asistent Manager.

Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.