KINOdiseea XIII, din 1 septembrie, în Parcul Plumbuita – proiecţii de film, spectacole, târguri de meşteşuguri

Cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film pentru Publicul Tânăr – KINOdiseea, se va desfăşura în Parcul Plumbuita, în septembrie.

Proiecţii de film, ateliere de actorie, spectacole cu păpuşi gigant, spectacole de jonglerie, pantomimă, târguri de meşteşuguri, artizanat şi design contemporan vor avea loc în perioada 1 – 12 septembrie.

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei Culturale Metropolis, printre filmele care vor fi prezentate în cadrul evenimentului se numără „Toy Story 4″/”Povestea jucăriilor 4”, „Dumbo”, „Micul prinţ”, „Trolii”, „Mary Poppins revine”.

KINOdiseea XIII se va deschide pe 1 septembrie, cu filmul de animaţie „Inside Out”/”Întors pe dos” în regia lui Pete Docter şi Ronnie Del Carmen, urmat pe 2 septembrie de pelicula „Sing”/”Hai că cântăm” regia Garth Jennings şi Christophe Lourdelet.

Ateliere de reciclare și de actorie

Printre atelierele care vor avea loc în cadrul evenimentului se numără unul de reciclare creativă (5 septembrie) sau unul de actorie Paul Grec (11 şi 12 septembrie).

Potrivit organizatorilor, KINOdiseea aduce anul acesta, în premieră, KinoKidsFair, un târg de designeri şi producători locali de produse delicioase şi sănătoase de gustat sau de luat acasă. Cărţi, haine, jucării educative, dulciuri, îngheţată artizanală şi multe surprize îi aşteaptă pe vizitatori în weekendurile 4 – 5 şi 11 – 12 septembrie, de la 10,00 la 20,00, la KinoKidsFair.

Participanții, încurajaţi să „achite” accesul prin minimum 10 capace de plastic

Accesul la toate activităţile din cadrul ediţiei în aer liber este gratuit, însă participanţii sunt încurajaţi să „achite” accesul prin minimum 10 capace de plastic, care vor fi donate către Asociaţia Capace cu suflet. Asociaţia colectează capace încă din 2013 şi le revalorizează pentru a ajuta mici cauze umanitare, protejând în acelaşi timp natura.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Metropolis, fiind cofinanţat de Primăria Sectorului 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati