Klaus Iohannis despre tragedia de la Odorheiul Secuiesc: „Este o dramă care ne reamintește brutal că siguranța în școli rămâne o prioritate critică”

1
423

Președintele Klaus Iohannis a reacționat promt vis-a vis de tragicul eveniment de la internatul de la Odorheiul Secuiesc. Acesta a punctat faptul că anchetele pe astfel de cazuri sunt tărăgăgănate în astfel de cazuri, și ar dori în acest caz ca autoritățile să se miște mai repede și vinovații să fie trași la răspundere.

„Tragedia care a avut loc la internatul Liceului Tamași Aron din Odorheiu Secuiesc este cutremurătoare. Transmit condoleanțe familiei elevului care și-a pierdut viața și le doresc însănătoșire grabnică elevelor rănite în acest cumplit accident.

Este o dramă care ne reamintește brutal că siguranța în școli rămâne o prioritate critică. Spațiile în care copiii își petrec cea mai mare parte din timpul lor trebuie să ofere protecție și să fie adaptate la standardele de siguranță actuale.

Solicit elucidarea de urgență a cauzelor care au dus la prăbușirea clădirii și pedepsirea celor care se vor dovedi vinovați.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.