Klaus Iohannis: „Menținerea școlilor deschise cu prezență fizică depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi”

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, luni, la Liceul Tehnologic „Carol I” din comuna prahoveană Valea Doftanei pentru a marca deschiderea noului an școlar. Acesta a fost însoțit de ministrul Educației.

Președintele a transmis că menținerea școlilor deschise cu prezență fizică depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi și că vaccinarea este esențială.

”Mă bucur să mă aflu astăzi alături de dvs., cu prilejul deschiderii noului an școlar. Mulțumesc elevilor, cadrelor didactice și părinților pentru eforturile semnificative făcute în toată această perioadă dificilă, generată de pandemia de COVID-19. A trebuit să ne adaptăm cu toții cât se poate de repede și de bine, pentru a continua procesul de educație, concomitent cu apărarea sănătății oamenilor”, a declarat Iohannis.Președintele a insistat și asupra importanței vaccinării, mai ales dacă dorim ca școlile să funcționeze normal.

”Și în acest an, reînceperea anului școlar, are loc, din păcate, tot sub spectrul pandemiei. Tocmai de aceea menținerea școlilor deschise cu prezență fizică depinde de fiecare dintre noi: respectarea normelor sanitare și vaccinarea sunt esențiale”, a mai spus Klaus Iohannis.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati