Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă şi liderii partidelor au primit nuiele de Moș Nicolae – VIDEO

Mai mulți politicieni în frunte cu președintele Klaus Iohannis au primit nuielușe de Moș Nicolae, din partea celor de la AUR. Premierul Nicolae Ciucă, Florin Cîțu, Marcel Ciolacu, Dan Barna și Kelemen Hunor s-au aflat pe lista ”copiilor obraznici”.

AUR a dus, luni, în Parlament, nuiele pentru Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi liderii partidelor, de Moş Nicolae.

Nuielele au fost puse în cizme de cauciuc, ”repezentative pentru situația drumurilor din România”, la intrarea în Plenul Camerei, unde are loc o şedinţă solemnă dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei în vigoare.

 

”Noi respectăm tradițiile, cine nu e cuminte primește o nuielușă, semn că ar trebui să se îndrepte. Avem și Constituția pe care dumnealor o încalcă cu mult stoicism. Le vom oferi această cizmă de cauciuc, repezentativă pentru situația drumurilor din România, pentru copiii care fac naveta la școală prin noroaie, pentru bătrânii care nu pot ieși din casă atunci când plouă, iar nuielușa pentru trădătorii României, cu tricolorul ca să își aminească ce țară trebuie să servească”, au precizat reprezentanții AUR.

 

Ziua de 6 decembrie este ziua Sfântului Nicolae, unul dintre cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, dar şi al marinarilor, al brutarilor, al fetelor nemăritate şi al celor acuzaţi pe nedrept.

Cu o seară înainte, pe 5 decembrie, copiii îşi lustruiesc ghetuţele, aşteptându-l pe Moş Nicolae, care va trece pe la ei să le aducă daruri.

Copiii mai neascultători primesc lângă dar şi o nuieluşă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati