La Centrul de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie” din Sectorul 6 se vor face și implanturi dentare

Primăria Sectorului 6 transmite că, având în vedere numeroasele solicitări venite din partea pacienţilor pentru implant dentar, la Centrul de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie” se vor realiza începând de luni şi astfel de intervenţii.

„Actul medical realizat în acest centru este la cele mai înalte standarde. Sunt folosite doar materiale calitative, iar preţurile practicate sunt accesibile tuturor cetăţenilor. Este important să punem sănătatea pe primul plan, iar împreună reuşim acest lucru, în Sectorul 6”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Serviciile medicale oferite în cadrul centrului se adresează oricărei persoane interesate de propria stare de sănătate, iar cetăţenii cu venituri mici din comunitate, le pot accesa în mod gratuit sau cu plată parţială, în funcţie de venituri.

Pacienții sunt așteptați pentru evaluare, diagnosticare şi întocmirea planului de tratament la Centrul de Sănătate Multifuncţional „Sfântul Nectarie” situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.

Pentru programări şi informaţii suplimentare puteţi suna, între orele 08.00 – 20.00, la numerele de telefon: 031.9593 / 0726.150.250 sau vizitaţi www.nectarie6.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati