La Centrul ‘Sf. Andrei’ din Sectorul 5 se pot vaccina aproximativ 240 de persoane pe zi

La Centrul ‘Sf. Andrei’, care aparţine Primăriei Sectorului 5, pot fi vaccinate împotriva COVID-19 aproximativ 240 de persoane pe zi, a declarat luni primarul Cristian Popescu Piedone.

El a precizat, cu prilejul unei vizite efectuate la acest complex, că Instituţia Prefectului – Municipiul Bucureşti a dat acordul în vederea înregistrării de către DSP a acestui centru, urmând ca zilele următoare DSP să dea acordul scris pentru a putea fi introdus în programul de vaccinare, scrie Agerpres.

Centrul de vaccinare va deveni un cabinet stomatologic

„Centrul ‘Sf. Andrei’, care aparţine Primăriei Sectorului 5, a fost făcut să funcţioneze conform standardelor impuse de cei de la Direcţia de Sănătate Publică. Aici se află patru puncte de vaccinare unde putem să vaccinăm aproximativ 240 de persoane pe zi în cele patru puncte care sunt dotate după ultima oră. După ce se termină vaccinarea, acest centru va fi un centru stomatologic dedicat clasei sociale din Sectorul 5„, a afirmat Cristian Popescu Piedone.

Potrivit acestuia, centrul are personal calificat angajat.

Unde se fac vaccinări în Sectorul 5

Piedone a amintit că în prezent se fac vaccinări împotriva COVID-19 în Sectorul 5 la:

  • Institutul „Marius Nasta” – un centru cu patru puncte de vaccinare,
  • Institutul Naţional de Expertiză Medicală, Recuperarea Capacităţii de Muncă – un centru cu trei puncte de vaccinare, pe strada Panduri nr. 22
  • Spitalul Universitar de Urgenţă – două centre cu cinci puncte de vaccinare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati