La mulți ani, România fără E-uri, zahăr și sare în exces! Sfaturile specialiștilor

Pentru o simplă masă de 1 Decembrie putem consuma până la 68 de aditivi alimentari, cei mai frecvent întâlniți fiind E330, E300 și E950, prin scanarea produselor care compun masa de 1 Decembrie.

„La mulți ani România! La mulți ani românilor! Această urare înseamnă cu adevărat să și trăim mulți ani, iar pentru a trăi mulți ani, este important să fim sănătoși! Pentru aceasta, trebuie să mâncăm , să cumpărăm și să fim cu adevărat cetățeni europeni care au drepturi. Însă, degeaba avem drepturi, dacă nu ni le exercităm! Mai ales cu ocazia zilei de 1 Decembrie, ar trebui să ne exergităm drepturile, să fim cu adevărat niște consumatori cu atitudine și să cumpărăm citind eticheta, să cumpărăm fără a ne lăsa păcăliți, să achiziționăm servicii corecte și toate acestea se pot realiza simplu, eficient și rapid în parteneriat cu InfoCons! Descarcă Aplicația Gratuită InfoCons și La mulți ani, române!” Sorin Mierlea – Președinte InfoCons

De asemenea, cu ajutorul calculatorului integrat în Aplicația InfoCons, putem seta cantitatea de produs pe care urmează să o consumăm, iar aplicația InfoCons ne va dezvălui cantitatea de sare, cantitatea de zahăr și caloriile regăsite în cantitatea de produs selectată.

În acest context, Aplicația InfoCons ne ajută să realizăm meniul pentru masa de 1 Decembrie conform nevoilor și preferințelor noastre de consum. Mai departe, pentru același meniu compus anterior din fasole cu cârnați, mici, muștar, ketchup, maioneză, bacon, pâine, suc și bomboane, vom consuma până la 164,7 grame de zahăr pentru 100 de grame de produs, în condițiile în care Organizația Mondială a Sănătății recomandă o cantitate zilnică de 25 grame de zahăr.
Meniul de 1 Decembrie poate ajunge până la 23,48 grame de sare pentru 100 de grame de produs, în timp ce Organizația Mondială a Sănătății recomandă o cantitate zilnică de 5 grame de sare pe zi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati