La ora României 10:00, votul, în curs de desfășurare într-un total de 775 secții din străinătate

Votarea în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European se desfășoară în toate secțiile de votare organizate în Europa, prin deschiderea, la ora 10:00 (ora României), a secției de votare organizată la Reykjavik, Islanda.

La ora României 10:00, votul este în curs de desfășurare într-un total de 775 secții deschise în Africa, Asia, Australia, Europa, Orientul Apropiat și Mijlociu și Oceania.

Următoarele secții din străinătate unde va începe votarea în cursul zilei de astăzi sunt cele organizate în Argentina, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Cuba, Mexic, Peru, Uruguay și SUA.

Ultimele secții în care începe votarea, la ora României 17:00, sunt cele organizate în Vancouver și pe coasta de Vest a SUA (Los Angeles, Anaheim, San Diego, Sacramento, San Francisco, Las Vegas, Phoenix, Portland, Seattle).

În contextul diferențelor de fus orar, votarea în străinătate la alegerile europarlamentare se va desfășura pe durata a 34 ore.

Lista secțiilor de votare din străinătate poate fi consultată pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe, la secțiunea dedicată alegerilor (https://www.mae.ro/…/lista_sectiilor_de_votare_9_iunie…).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati