La Patinoarul Berceni din Sectorul 4 se toarnă fundația, anunță primarul Băluță – FOTO

Patinoarul Berceni, care se construiește în Sectorul 4, la Apărătorii Patriei, va avea 400 de locuri. Pe 1 septembrie a început săparea fundației, iar acum primarul Daniel Băluță anunță că se toarnă fundația.

”Turnăm fundația patinoarului Berceni Arena, pe care-l construim la Apărătorii Patriei.
Și aici, ca și în cazul celorlalte proiecte de investiții mari din sectorul nostru, lucrează oameni cu zeci de ani de experiență în spate.

Cu mintea lor pricepută, cu mâinile muncite și pielea arsă de soare, constructorii pun temelia unui viitor mai bun pentru copiii noștri.”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook / Daniel Băluță

Potrivit edilului, patinoarul din Sectorul 4 al Capitalei se construiește după aproape 68 de ani de la ridicarea Patinoarului care, până în 1989, s-a numit „23 August”, și care a fost apoi redenumit  „Mihai Flamaropol”.

Patinoarul va avea tribune, vestiare, cabinete medicale.

Foto: Facebook / Daniel Băluță

Acest patinoar nou – singurul de dimensiuni olimpice din București – se va numi Berceni Arena și va fi dat în folosință, după cum promit autoritățile, în decembrie 2023.

În acest moment, în București, echipele de hochei CSA Steaua, Sportul Studențesc, CSA Steaua Rangers și AS Venus, patru echipe de sportivi pe gheață, se antrenează doar pe patinoarul Allianz-Tiriac Arena, patinoarul privat deținut de Ion Țiriac în nordul Capitale. este singurul patinoar olimpic din București.

În Capitala României nu mai există un alt patinoar olimpic, după ce Patinoarul Flamaropol a fost dărâmat, niciodată reconstruit.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati