Lacul Tineretului, decolmatat

Miercuri dimineață au început lucrările de decolmatare a Lacului Tineretului, o acțiune esențială pentru îmbunătățirea mediului înconjurător și a calității vieții în oraș, dar și în parcul cu același nume, mai ales că acest demers nu mai fusese făcut de peste 25 de ani, anunță ALPAB.

„În timpul acestor lucrări, am realizat o colecție impresionantă în sens negativ de materiale care nu ar trebui să se găsească pe fundul unui lac: cauciucuri, plastic și alte deșeuri nebiodegradabile.

Nu uitați! Deșeurile aruncate necorespunzător nu doar poluează apa, dar contribuie și la fenomenul de eutrofizare care apare în zilele călduroase. Este responsabilitatea noastră comună să păstrăm Lacul Tineretului curat și sănătos.

Ce poate face fiecare dintre noi?

Aruncăm gunoiul la coșuri de gunoi special amenajate.

Educă-i pe cei din jurul tău despre impactul negativ al deșeurilor asupra naturii

Ne implicăm în acțiuni de voluntariat pentru curățenie.

Cu ajutorul vostru, Parcul Tineretului va deveni un loc de recreere mai atractiv pentru toți, un loc unde natura este respectată și protejată.

Vă invităm să vă alăturați în această misiune de a transforma Lacul Tineretului într-un spațiu plăcut și curat, de care să fim mândri cu toții! Împreună putem face Lacul Tineretului să strălucească din nou, fără mirosuri neplăcute în zilele toride de vară”, transmite ALPAB.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati