Lalele furate din Târgoviște, vândute în Capitală – VIDEO

Spațiile verzi din Târgoviște au fost vandalizate de hoți. Aceștia au devastat zonele în care erau plantate lalele. Florile furate erau vândute mai apoi în piețele din București.

Șase persoane au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în intersecții, când furau lalelele plantate recent.

Edilul Târgoviștei, deranjat de gestul hoților, a dat publictății imaginile. Florile urmau să fie vândute în piețele din București.

„De câteva zile, din spațiile publice din Târgovișe se fură lalele. Știți, e perioada lalelelor, arată foarte bine, dar, din păcate, sunt unii cetățeni cărora le-au plăcut atât de mult lalelele, încât au vrut să ia din ele. Dar nu au luat una sau două. Au luat sute, mii”, spune edilul Cristian Stan: ”Au fost recuperate pe loc aproximativ 150 de fire avute asupra lor în momentul prinderii. Florile sustrase erau vândute unei florării din București.”

Hoții au fost prinși în flagrant de către Poliția Locală și predați Poliției municipale, care le-a făcut dosar penal pentru furt calificat.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati