Lansarea postului de televiziune Kanal D2 are loc duminică, la ora 19.00, cu noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”

Postul de televiziune Kanal D2 din portofoliul Dogan Media International va fi lansat duminică, la ora 19.00, odată cu noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”.

„Este o zi foarte emoţionantă pentru că deschidem un nou capitol al unei poveşti de succes, pe care o scriem împreuna cu publicul, partenerul nostru încă de la lansarea Kanal D, si cel care ne inspiră în fiecare zi sa fim tot mai buni în ceea ce facem. Vom veni în faţa telespectatorilor cu productii fresh, inspiraţionale, în care aceştia să se regăsească. În continuare le pregătim celor din faţa micilor ecrane o serie de suprize. Îi invităm să ne fie alături în această seară, de la ora 19:00, când Kanal D2 va prinde chip şi voce, odată cu lansarea noului sezon „Bravo, ai stil!”, a spus Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Dogan Media International, scrie news.ro.

Prima ediţie a noului sezon „Bravo, ai stil!” va putea fi urmărită la Kanal D2, de la ora 19:00, emisiunea fiind difuzată de luni până vineri, de la aceeaşi oră.

Duminică, după „Bravo, ai stil”, Radu Andrei Tudor va prezenta prima ediţie „NEWSTIME”, urmând ca grupajul informativ al staţiei să fie difuzat de luni pâna vineri, de la 21.00.

După „NEWSTIME”, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea vedea serialul „Familia Borgia”, această producţie fiind programată în fiecare luni şi marţi, de la aceeaşi oră. De la ora 23.00, publicul se va bucura de un lungmetraj, „Selma” , o producţie de Oscar, cu Tim Roth şi David Oyelowo.

De luni, 3 aprilie, Kanal D2 va difuza seriale de succes, de la orele 15.00, 18.00 şi 22.00.

Cinemondo (o selecţie a serialelor străine, din diverse spaţii culturale, de la ora 15.00), cel dedicat serialelor turceşti (de la ora 18.00), şi Club 22 (de la ora 22.00, cu poveşti mai puţin cunoscute din viaţa personalităţilor istorice sau ale eroilor contemporani, sau în legătură cu fenomene sociale).

Pe tronsonul Cinemondo, „Yanxi, Palatul Suspinelor” va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 15.00, iar „Drumul Tăcerii”, în fiecare joi şi vineri, de la ora 15.00.

De luni până duminică, de la ora 18.00, serialul turcesc „Instinct de mamă”, iar la Club 22, de luni până joi, telespectatorii vor putea urmări trei seriale: „Familia Borgia”, în fiecare luni şi marţi, „Gomora”, în fiecare miercuri, şi „Sisi”, în fiecare joi.

Emisiunile „Duet cu Alexandra”, „În Oglindă” şi „Detectorul de minciuni”, în grila Kanal D2

„NEWSTIME”, grupajul informativ al Kanal D2, prezentat de Radu Andrei Tudor, va fi în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 21.00.

Noi sezoane ale emisiunilor care au înregistrat succes pe canalul de YouTube theXclusive vor putea fi urmărite de vineri până duminică, de la ora 22.00. Astfel,  „Duet cu Alexandra”, cu Alexandra Ungureanu, din 7 aprilie în fiecare vineri; „Detectorul de minciuni”, cu Bianca Drăguşanu, din 8 aprilie, în fiecare sâmbătă; şi „În oglindă”, cu Mihai Ghiţă, din 9 aprilie, în fiecare duminică.

Mix TV şi Radio, la Kanal D2 si Radio Impuls

În grila postului Kanal D2 se regăsesc ediţii ale emisiunii „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat, care va fi difuzată simultan pe Kanal D2 şi Radio Impuls, în fiecare duminică de la ora 12.00. Emisiunea este un talk show cu invitaţi care îşi spun poveştile de viaţă şi carieră.

De asemenea, în curând, matinalul „Dimineaţa pe 2 cu Greeg şi Cernat” va fi difuzat simultan pe TV, la Kanal D2, şi la Radio Impuls

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati