Lapte praf, distribuit gratuit, pentru 273 de copii din Sectorul 3

0
238
bebelus
Unsplash

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 a distribuit, de la începutul anului și până în prezent, lapte praf pentru 273 de copii cu vârste cuprinse între 0 – 12 luni.

Această inițiativă face parte din eforturile constante de a sprijini comunitatea și de a veni în ajutorul celor care se confruntă cu dificultăți în asigurarea necesităților de bază ale copiilor lor, anunță Primăria Sectorului 3.

În conformitate cu normele în vigoare, laptele praf se distribuie pentru luna în curs și nu retroactiv, iar cantitatea de lapte praf de care poate beneficia un sugar este de maxim 6.000 gr(maxim 10 cutii)în funcție de recomandarea medicului de familie, arată sursa citată.

Cei interesați se pot adresa Centrului de Sprijin pentru Prevenirea Abandonului, situat în Str. Vasile Lucaciu nr. 34, Sector 3, după următorul program:

  • luni, marți, miercuri, joi între orele 09:00 – 15:00;
  • vineri între orele 09:00 – 12:00.

Laptele praf se distribuie gratuit, pe baza prescripţiei medicale eliberată de medicul de familie și a cărții de identitate a solicitantului, numai pentru copiii care nu beneficiază de lapte matern.

”Ne dorim ca acest program să fie un sprijin real pentru familiile defavorizate din Sectorul 3 și să contribuie la asigurarea unei nutriții adecvate pentru copiii lor.”, completează autoritatea locală.

Mai multe informații despre programul de acordare a laptelui praf se pot obține zilnic la numărul de telefon 0728.729.762.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.