Laura Pătru, Bacolux Hotels România: Pachete de sărbători pentru locațiile din Herculane, cu mese pe terasă, focuri de tabără și muzică live – VIDEO

Compania Bacolux Hotels România este prezentă și în acest an la Târgul de Turism de la Romexpo, unde a pregătit reduceri la pachetele de wellness și balneo pentru Băile Herculane, cât și la city break-uri sau pachetele de sărbători. ”În funcție de pachetul ales și perioada aleasă turiștii pot beneficia de reduceri de până la 30%”, a precizat Laura Pătru, PR & Communication Manager.

În această vară, Lanţul Bacolux, care deţine două hoteluri în Băile Herculane, a deschis un hotel de patru stele, renovat în Eforie Nord.

”Am participat de nenumărate ori la Târgul de Turism și ne bucurăm de fiecare dată când suntem aici, cu atât mai mult cu cât este un an special pentru noi pentru că am deschis o nouă locație pe litoral, Bacolux Koralio, un hotel de patru stele”, a explicat Laura Pătru.

Bacolux Hotels a pregătit oferte pentru această nouă locație care va fi deschisă pe timpul verii, dar sunt oferte și pentru locațiile din Herculane de trei și de patru stele și city break-uri pentru locația din Craiova.

”Am pregătit reduceri pentru fiecare categorie de clienți. Se pot aștepta la reduceri atât la pachetele de wellness și balneo pentru Herculane, cât și la city break-uri sau pachete de sărbători. În funcție de pachetul ales și perioada aleasă pot beneficia de reduceri de până la 30%”, a precizat sursa citată.

”Încercăm să inserăm la fiecare pachet tradițional puțin din cultura locului”

”Pachetele de sărbători în locațiile noastre sunt pentru cele din Herculane, iar din fericire în acele locații ne bucurăm de o istorie destul de bogată și de o cultură bogată și încercăm să inserăm la fiecare pachet tradițional puțin din cultura locului. Așa că vom avea mese afară pe terasă, vom avea focuri de tabără, chitară, muzică live.

Nu uităm niciodată de micii oaspeți, pentru că resorturile noastre sunt destinate cu precădere familiilor cu copii și atunci vor avea și ei propriul lor revelion la trecerea dintre ani, activități, ateliere de creație. În acest an vom avea deschisă o secțiune nouă dedicată celor mici”, a declarat Pătru.

”Pentru turismul balnear acest an nu cunoaște sezonalitate și suntem deschiși tot timpul anului”, a completat sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati