Laura Vicol: “Patru ani de scandaluri și nicio zi de administrație. Asta este tot ce rămâne după Clotilde Armand”

Laura Vicol (PSD) transmite, într-o postare pe Facebook, ca edilul de la Sectorul 1, Clotilde Armand, este un “personaj grotesc, un personaj ajuns la final, care continuă să se zvârcolească într-un sens pe care nimeni nu îl poate înțelege.”

”Patru ani de scandaluri și nicio zi de administrație. Asta este tot ce rămâne după Clotilde Armand”, precizează aceasta.

  • Clotilde Armand este un personaj grotesc, un personaj ajuns la final, care continuă să se zvârcolească într-un sens pe care nimeni nu îl poate înțelege.

Clotilde Armand, ai pierdut!

Cum pierdusei și în 2020, dar printr-un miracol te-ai cocoțat pe un scaun de primar care ți-a luat mințile și oamenilor sănătatea. Și nu ai pierdut oricum, ci pe bune!

  • Zvârcolirea aceasta ar fi demnă de o cauză mai bună. Uită-te în jurul tău, la ce ai lăsat în Sectorul 1. Cum s-au irosit patru ani în cel mai dezvoltat sector al Bucureștiului. Trebuie să fii mulțumită pentru voturile pe care le-ai primit, pentru că nu ai meritat niciunul.

Vai de românii care au stat peste 30 de ore fără apă și mâncare, oameni de care, din bun simț (pe care oricum nu-l ai), trebuia să îți pese!

Mandatul de primar al Clotildei Armand este o rușine. Patru ani de scandaluri și nicio zi de administrație. Asta este tot ce rămâne după Clotilde Armand. Praf și pulbere! Indiferent dacă vorbim în franceză sau în română, nimic rămâne nimic.

Conflicte interminabile și lipsă de rezultate concrete. Sectorul 1 merita mai mult, mult mai mult. Dar ce știi tu…” arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati