Laura Vicol (PSD), mesaj de Ziua Armatei Române: Voi avea întotdeauna respectul cuvenit pentru această instituție…eu nu voi spune niciodată despre pensionarii militari că sunt ”speciali”

Fără sacrificiile militarilor românilor, cursul istoriei României ar fi putut fi și poate fi cu totul altul, afirmă marți deputatul PSD Laura Vicol. 
  • Potrivit sursei citate, Armata Română este cea care a dus lupta pentru independență națională, este cea care a permis supraviețuirea și, ulterior, reîntregirea României la începutul secolului XX, este cea care a trecut printr-un profund proces de reformare și modernizare după 1990. ”Iar îndeplinirea fiecăreia dintre aceste misiuni a venit cu costuri enorme”, spune parlamentarul.
”Armata Română, ca instituție, și cadrele militare, vorbind aici și despre fostele cadre militare, sunt exemple de reziliență pentru alte instituții și pentru societate.
  • Voi avea întotdeauna respectul cuvenit pentru această instituție, pentru miltari în serviciu și pentru foștii militari. Tocmai de aceea, eu nu voi spune niciodată despre pensionarii militari că sunt ”speciali”, mai spune Laura Vicol.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati