Legendara trupă Judas Priest vine la Bucureşti pe 21 iulie 2020 în cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years

Legendara trupă de heavy metal Judas Priest revine la Bucureşti pe 21 iulie 2020 la Arenele Romane în cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years, a anunţat pagina de socializare a trupei.

Turneul din 2020 celebreaza 50 de ani de activitate a britanicilor aşa că fanii vor avea parte de un setlist croit pe istoria pline de hituri a trupei, promit organizatorii . Judas Priest vor veni la Arenele Romane cu o producţie demnă de o asemenea aniversare.

Judas Priest este cu siguranţă una dintre legendele scenei metal internaţionale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy câştigat pentru ‘Best Metal Performance’ şi cu ultimul material, ‘Redeemer of Souls’ pe prima poziţie în US Billboard Top 200, Judas Priest ţine în continuare stindardul sus dupa cele 4 decenii de activitate.

Formata la inceputul anilor ’70 in Birmingham de către K.K. Downing şi Ian Hill, in ’74 li s-a alăturat Rob Halford şi Glenn Tipton astfel cristalizându-se nucleul trupei. După câteva încercări discografice precum ‘Rocka Rolla’ şi ‘Sad Wings of Destiny’, au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest într-o formaţie etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formaţii care au popularizat hainele şi accesoriile din piele în randul comunităţii metal. Anii ’80 aduc deja maturizarea formaţiei cu albume precum ‘British Steel’, ‘Point of Entry’, ‘Screaming for Vengance’ şi ‘Defenders of the Faith’. A doua jumătate a anilor ’80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodică a hard rock-ului cu albume precum ‘Turbo’ şi ‘Ram it Down’.

Totul a culminat cu ‘Painkiller’ în 1990, album considerat de mulţi specialişti dar şi fani ca fiind cheia de boltă a discografiei britanicilor. 

Cel mai recent albul al trupei, „Firepower”, lansat în 2018, a dus trupa din nou în topuri iar turneul britanicilor a facut înconjurul lumii, inclusiv la Bucureşti, la Romexpo.

Primele 200 de bilete au preţ special şi s-au pus în vânzare marti, 3 decembrie la ora 11, 00. Pana atunci, fanii Judas Priest au acces la bilete pe baza unor coduri pe care le vor primi pe e-mail.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, se poate plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati