Leroy Merlin anunță livrari gratuite la orice produs achiziționat online sau fizic, până pe 15 iunie

0
859
leroy-merlin

Leroy Merlin anunță o nouă campanie dedicată clienților din toată țara, prin care aceștia beneficiază de livrare gratuită la orice produs achiziționat online, prin comandă telefonică sau în magazinele fizice, în intervalul 4 mai – 15 iunie.

Sub sloganul ”Ai livrare gratuită la comanda favorită”, campania se adresează exclusiv deținătorilor de card Leroy Merlin și este activă până pe 15 iunie în toate cele 20 de magazine fizice din țară, dar și pe platforma leroymerlin.ro.

Astfel, costul de transport din online este zero între 4 mai – 15 iunie în cazul produselor de volumetrie mică, de sub 31 kg și cu o lungime maximă a laturii de 1,7 metri, cu o greutate maximă a coșului de 100 kg. Potrivit detaliilor campaniei, se va măsura atât masa cât și greutatea volumetrică, și se va lua în calcul cea mai mare valoare livrată prin curier.

Costul de transport din online va fi anulat și în condiții de livrare expres, pentru comenzi de maxim 10 tone sau 60 de metri cubi, în limita a 20 de km distanță de la magazinul care furnizează produsele. În ceea ce privește comenzile plasate în magazinele fizice, acestea beneficiază de livrare gratuită în limita a 20 km distanță de magazin, în condiții de livrare express sau livrare macara.

Pentru livrarea comenzilor, Leroy Merlin lucrează cu parteneri selectați, care au ca scop comun performanța și promisiunea de livrare eficientă pe care retailerul o oferă tuturor clienților.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.