Liceu din Capitală, evacuat după ce elevii au început să se simtă rău. Cineva ar fi folosit un spray lacrimogen

A fost alerta joi după amiază la Colegiul Mihai Viteazul din Capitală unde zeci de elevi și profesori au început să se simtă rău.

Copiii acuzau simptome de intoxicație cu un gaz iritant lacrimogen așa că mai multe echipaje de pompieri și Smurd au fost chemate în ajutor, informează stirileprotv.ro.

În urma incidentului toată clădirea a fost evacuată.

Elevii unei clase de a zecea de la Colegiul Național Mihai Viteazul au fost primii care au prezentat simptome de intoxicație cu o substanță necunoscută. Adolescenții povestesc că se aflau în timpul unui test la psihologie.

O echipă de decontaminare a pompierilor din București cercetează acum fiecare sală de curs ca să se asigure că nu sunt emisii de gaze periculoase iar întreaga clădire este aerisită.

Polițiștii au indicii să creadă că totul a fost un act premeditat.

Pompierii cred că orele au fost oprite de cineva care a dat cu spray lacrimogen

Alerta a fost ridicată după aproximativ o oră, timp în care pompierii s-au asigurat că nu mai există pericol. Incidentul este cercetat și de politie, iar agenții care au acționat alături de pompieri au motive să creadă că cineva a folosit un spray lacrimogen.

Chiar dacă totul pare o glumă proastă făcută de un elev, polițiștii au început verificări pentru identificarea presupusului autor. Potrivit legii, acesta riscă închisoarea de la 6 luni la 2 ani sau o amendă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati