Licitație a Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti: vrea că cumpere punţi de îmbarcare de 12,36 milioane lei

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) desfăşoară un amplu program de achiziţii publice, printre investiţii aflându-se şi punţi de îmbarcare în valoare de 12,36 milioane de lei, informează CNAB, citată de Agerpres.

De asemenea, compania are în vedere achiziţia de servicii de reparaţii capitale la punţile de îmbarcare existente, cu costuri estimate de 11,96 milioane de lei şi consultarea pieţei pentru realizarea unei staţii de epurare a apelor uzate de pe platforma aeroportului Henri Coandă, pentru a stabili bugetul necesar pentru implementarea acestui proiect.

„C.N. Aeroporturi Bucureşti desfăşoară un amplu program de achiziţii publice. Pentru a veni în întâmpinarea posibililor ofertanţi, dar şi pentru a maximiza transparentizarea procedurilor de achiziţie publică, pe pagina principală cnab.ro (bucharestairports.ro) şi pe toate subpaginile site-ului companiei poate fi accesată direct, printr-un singur click, lista anunţurilor de participare. De asemenea, sunt afişate şi anunţurile de consultare a pieţei. Cele mai recente anunţuri postate includ, printre altele, achiziţia de punţi de îmbarcare (proiect în valoare de 12,36 milioane lei), achiziţia de servicii de reparaţii capitale la punţile de îmbarcare existente (11,96 milioane lei), dar şi consultarea pieţei pentru realizarea unei staţii de epurare a apelor uzate de pe platforma aeroportului Henri Coandă, în vederea stabilirii bugetului necesar pentru implementarea acestui proiect”, se arată într-o informare de presă a CNAB.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati