Licitaţie pentru achiziţionarea în Bucureşti a mii de aparate de iluminat stradal rutier cu led, în valoare de 18 mil. lei

0
233
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Compania Municipală Iluminat Public anunţă licitaţie pentru achiziţionarea a mii de aparate de iluminat stradal rutier cu led, în valoare totală de 18 milioane de lei, relatează Agerpres.

  • „În cadrul lucrărilor de modernizare şi eficientizare a sistemului de iluminat public în Municipiul Bucureşti se propun a se realiza lucrări de înlocuire a aparatelor de iluminat echipate cu lămpi cu vapori de sodiu, cu consum energetic mare, cu aparate de iluminat care folosesc tehnologia LED, eficiente energetic şi cu durată de viaţă mare”, prevede anunţul publicat pe SEAP.

Compania achiziţionează:
– aparate de iluminat stradal rutier cu led 101-104W cu sistem de telegestiune; între 1.833 – 4.905 bucăţi;
– aparate de iluminat stradal rutier cu led 70-79W cu sistem de telegestiune; între 896 – 4.005 bucăţi;
– aparate de iluminat stradal rutier cu led 25-30W cu sistem de telegestiune; între 227 – 2.632 bucăţi.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 80%, costul anual al serviciului de telegestiune după perioada de gratuitate va avea o pondere de 10%, iar termenul pentru care serviciile de telegestiune sunt gratuite – 10%.

Durata contractului: 10 luni. Ofertanţii vor trebui să prezinte lista principalelor livrări de produse efectuate în cursul ultimilor trei ani, din care să rezulte ca ofertantul a livrat produse similare în valoare cumulată de minim 18.000.000 lei fără TVA la nivelul a maxim trei contracte.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 5 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.