Licitație pentru întreținerea plantelor exotice din serele din Parcul Drumul Taberei

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 lansează pe SEAP o licitaţie pentru servicii de întreţinere a plantelor exotice din serele aflate în Parcul Drumul Taberei.

Valoarea totală estimată a contractului este de 2.406.360 de lei. Durata contractului, concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziţii este de 24 de luni, scrie Agerpres, conform Agerpres.

În ceea ce priveşte criteriile de atribuire, cele două componente tehnice reprezintă câte 9% fiecare, iar cea financiară constituie 82%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 iunie, ora 15,00.

Primăria Sectorului 6 a finalizat lucrările de amenajare a serelor din Parcul Drumul Taberei în toamna lui 2019, acestea fiind deschise publicului după aproape 4 ani de așteptare. Construirea și amenajarea serelor cu plantele exotice a costat circa 25 milioane lei, iar pentru mentenanța acestora, pe următorii 4 ani, Primăria Sectorului 6 urma să plătească circa 4,3 milioane lei.

Serele sunt compuse din șapte clădiri, fiecare cu plante specifice zonelor tropicale, mediteraneene, deșertice, ecuatoriale, dar și o seră cu palmieri.

În cele șapte pavilioane expoziționale se află 4.000 de plante din 300 de specii, toate aduse din diferite colțuri însorite ale lumii, inclusiv un măsli vechi de 300 de ani, dar și bananieri, portocali și mandarini, conform ADP Sector 6.

Accesul în sere este gratuit, dar vizitele se vor face doar cu ghizi, în cadrul unor tururi organizate. În zilele de luni și marți serele nu pot fi vizitate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati