VIDEO/ Liderii PUSL Grațiela Gavrilescu și Cristian Popescu Piedone, la festivitatea de închidere a anului competițional ecvestru de la Baza Hipică “Virgil Bărbuceanu” din Piatra Neamț

Clubul ecvestru de la Baza Hipică “Virgil Bărbuceanu” a încheiat oficial sezonul de echitație, iar în cadrul evenimentului au fost premiați sportivii care au avut rezultate bune pe parcursul anului.

Totodată, a avut loc și prima ediție a Cupei PUSL la echitație – “Cupa PUSL la sărituri peste obstacole”. Premierea a fost făcută în prezența liderilor PUSL, Cristian Piedone, președinte executiv, și Grațiela Gavrilescu, președintele Biroului Executiv.

Președintele executiv PUSL, Cristian Popescu Piedone, originar din Neamț, a onorat invitația colegilor de partid din localitate, ocazie cu care a transmis un mesaj către cetățeni:

  • ”Oameni buni, nu stați în casă și cârcotiți. La următoarele alegeri ieșiți și votați. Absenteismul vostru favorizează alte partide sau alți oameni care nu doriți să iasă. Chiar dacă nu aveți pe cine să alegeți, alegeți răul cel mai mic, dar ieșiți la vot și votați”, a transmis președintele executiv Cristian Popescu Piedone.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati