Liderul PSD: Vom depune amendamente la legea bugetului de stat

0
93
Ciolacu

PSD va depune la Parlament amendamente la proiectul legii bugetului pe anul 2021, a anunţat marţi preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, la finalul unei întâlniri cu liderii sindicali din România.

„Mâine vă vom prezenta propunerea noastră de buget alternativ pentru România şi, din discuţiile avute cu liderii de sindicat, am tras cu toţii o concluzie evidentă: aptul că toată lumea este îngrijorată de România anului 2021 şi de această propunere de buget de austeritate a actualului guvern, a domnului prim ministru Cîţu Florin, fostul ministru al Finanţelor. Este o abordare greşită, priorităţile bugetare ale actualului guvern nu sunt la fel de prioritare ca şi ale românilor. Vom încerca în Parlament să facem modificările la bugetul de stat şi să venim cu amendamentele propuse de către noi. Rămâne o majoritate nu consistentă, una fragilă în Parlament, şi sperăm chiar şi din arcul guvernamental să ne găsim corespondenţă şi susţinere în propunerile noastre de modificare bugetară”, a declarat Ciolacu într-o conferinţă de presă.

El susţine că există o îngrijorare în ceea ce priveşte viitorul României: „Nu avem investiţii majore, nu avem consum, pur şi simplu în acest moment avem în faţă numai austeritate, tăieri de pensii, de salarii, de venituri şi nu în ultimul rând disponibilizări”.

Marcel Ciolacu a adăugat că până şi fostul premier Emil Boc şi-a dat seama acum că austeritatea impusă de acesta nu este o soluţie, iar românii nu mai vor să trăiască astfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.