Lidl deschide două noi magazine în București și Brănești, Ilfov

Lidl continuă să se extindă în România și deschide joi, 14 iulie, două noi magazine în București și Brănești, creând astfel peste 40 de noi locuri de muncă.

  • La momentul de față, Lidl România depășește 330 de magazine la nivel local. 

Noul magazin Lidl din București este situat pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, Nr. 31, iar cel din Brănești, județul Ilfov, se află pe Bulevardul I.C.Brătianu, Nr. 180.

Fiecare dintre cele două magazine are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și sunt eficiente din punct de vedere energetic, fiind construite într-un mod responsabil față de mediu. De asemenea, ambele unități dispun de peste 110 locuri de parcare.

Odată cu inaugurarea celor două magazine Lidl, au fost create peste 40 de noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din București și Brănești dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

În calitate de partener de încredere pentru clienții săi, Lidl oferă o gamă largă de articole alimentare și nealimentare, atât de origine locală, cât și internațională.

  • Orarul de funcționare al unității din București va fi următorul: între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00.
  • În Brănești, magazinul Lidl va funcționa între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 07:30 și 21:00.

Rețeaua internațională de magazine Lidl

Odată cu deschiderea acestor două magazine din România și a unor noi magazine inaugurate în aceeași zi în Spania, Italia, Polonia și Lituania, retailer-ul Lidl își mărește rețeaua la peste 12.000 de magazine.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati