Lidl România oferă locuri de muncă pentru refugiații ucraineni

Lidl România oferă refugiaţilor ucraineni poziţii pentru care nu este nevoie de experienţă anterioară şi nici de cunoaştere a limbii române, se arată într-un comunicat al companiei.

Locurile de muncă sunt deschise în magazinele Lidl din toată țara și în cele 5 depozite ale retailerului.

Potrivit sursei citate, Lidl România oferă oportunități de angajare în cele peste 320 de magazine din toată țara, pe poziția de Vânzător, și în cele 5 depozite din Chiajna, Iernut, Nedelea, Lugoj și Roman, pe poziția de Lucrător Depozit.

Pentru a aplica, cetățenii ucraineni trebuie să acceseze site-ul cariere.lidl.ro, unde vor găsi toate detaliile necesare în limba ucraineană.

În plus, Lidl România, în parteneriat cu rețeaua națională a Băncilor pentru Alimente, organizează din 3 martie o colectă de produse neperisabile destinată tot acestora, colectă care are acum loc în 110 magazine din 40 de localități.

Lista magazinelor Lidl în care are loc colecta este disponibilă aici.

Produsele care pot fi donate în cutiile de la ieșirea din magazine sunt semnalizate la raft. Băncile pentru Alimente distribuie produsele către organizații nonguvernamentale care au ca beneficiari persoane refugiate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati