Liga Naţiunilor la baschet 3×3, în Sectorul 3, la sfârşitul săptămânii

Echipe din România, Franţa, Ţările de Jos, Ucraina, Letonia şi Slovacia participă în acest sfârşit de săptămână la competiţia FIBA 3×3 Nations League – Liga Naţiunilor la baschet 3×3, categoria de vârstă sub 21 ani.

Evenimentul se desfăşoară de vineri până duminică, la ParkLake Shopping Center, în intervalul orar 14.00 – 21.00.

Programul meciurilor poate fi consultat aici:

„La eveniment vor participa 12 echipe naţionale din şase ţări, şase la masculin, şase la feminin. Alături de România, în Conferinţa Europa 1 se mai află Franţa, Ţările de Jos, Ucraina, Letonia şi Slovacia”, transmite primăria de sector.

Primele trei etape ale acestei conferinţe s-au desfăşurat în Franţa, la Voiron, între 14 şi 16 iulie.

Ambele câştigătoare ale conferinţei, atât la masculin, cât şi la feminin, se vor califica la finala mondială care va avea loc în luna septembrie în Mongolia, la Ulaanbaatar.

„Cei mai buni tineri jucători din lume se vor duela pe terenul din ParkLake Shopping Center în căutarea punctelor din clasamentul mondial şi cu speranţa că vor evolua pentru naţionalele lor şi la viitoarele ediţii ale Jocurilor Olimpice. Baschetul 3×3 este disciplină olimpică începând de la ediţia Tokyo 2020 şi va fi prezent în programul Jocurilor şi la Paris 2024 şi Los Angeles 2028”, transmite Primăria Sectorului 3.

Pauzele dintre meciuri vor găzdui pe terenul central momente de entertainment sau concursuri cu premii pentru spectatori.

Fanii baschetului vor avea de asemenea o zonă dedicată, cu jocuri tematice. Spectatorii care doresc să participe la eveniment însoţiţi de animalul de companie sunt bine-veniţi, ParkLake Shopping Center fiind pet-friendly.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati