Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Prezentam pe Instagram o viață perfectă”

Lili Sandu mărturisește că a avut o perioadă extrem de grea după naștere. Vedeta spune că s-a refugiat în alcool pentru a scăpa de gândurile negre care îi dădeau târcoale.

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu 2 ani, la vârsta de 40 de ani, după un tratament medical. Vedeta spune că era conștientă că odată cu venirea pe lume a fiului ei, și viața ei se va schimba complet. Schimbările hormonale prin care a trecut, au împins-o însă într-o depresie puternică. Vedeta recunoaște că ajunsese să se refugieze în alcool, pentru a scăpa de gândurile negre.

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Lili Sandu: Prezentam pe Instagram o viață perfectă

Mai mult, vedeta spune că încerca să ascundă stările pe care le avea și transmitea pe rețelele de socializare că viața ei este perfectă. Cu toate acestea, comunitatea ei online a reacționat și i-a dat putere să meargă mai departe.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam «Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc»”, și-a amintit Lili Sandu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati