Linia 40, deviată până luni din cauza lucrărilor la calea de rulare

0
61

STB informează că linia de tramvai 40 funcționează pe traseu modificat în perioada 31 iulie – 3 august, în vederea executării unor lucrări la calea de rulare pentru tramvaie din intersecția Bd. Basarabia/ Bd. Chișinău.

Astfel, tramvaiele circulă între terminalul „Piața Sf. Vineri” și intersecția Calea Călărașilor/ Str. Traian, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Traian, Bd. Pache Protopopescu, Şos. Iancului, Şos. Pantelimon, Bd. Chişinău, Bd. Basarabia, apoi pe traseul actual.

Pe tronsonul modificat, tramvaiele liniei 40 opresc în stațiile comune cu cele ale liniilor 36, 46 și 55.

Pentru preluarea călătorilor de pe traseul suspendat, a fost înființată linia navetă de autobuze 640, care va funcționa între „Bd. Basarabia” și „Piața Sf. Vineri”, pe traseul: Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, Bd. Basarabia, Calea Călăraşilor, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, cu întoarcere pe Str. Sf. Vineri, Bd. Mircea Vodă, Bd. Corneliu Coposu, apoi pe traseul de ducere.

Pe Bd. Basarabia şi pe Calea Călăraşilor, autobuzele opresc în stațiile comune cu cele ale liniei de noapte N109, pe Str. Sf. Vineri – în cele comune cu ale liniei 385, iar pe Bd. Mircea Vodă – în cele comune cu ale liniilor 116, 117 și 313.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.