Linia de autobuz 327 va fi reînființată

Linia de autobuz 327 va fi reînființată, anunță Societatea de Transport București.

Având în vedere reluarea cursurilor cu prezența fizică a elevilor în Școala Gimnazială nr. 127, STB SA va reînființa linia de autobuz 327, care asigură legătura de transport între Școala Gimnazială nr. 141 „Ion I.C. Brătianu” (situată pe Str. Amurgului nr. 35) și Școala Gimnazială nr. 127 (situată pe Strada Munții Carpați nr. 72), arată sursa citată.

Astfel, începând de luni, 22.11.2021, linia 327 va funcționa zilnic, de luni până vineri, pe următorul traseu: „Şcoala Gimnazială nr. 141”, Str. Munţii Carpaţi, „Şcoala Gimnazială nr. 127”, cu întoarcere pe Str. Munţii Carpaţi, Şos. Sălaj, Str. Amurgului, Str. Munţii Carpaţi.

Pentru preluarea elevilor, autobuzele vor efectua opriri pe Str. Munții Carpați, în stațiile „Școala Gimnazială nr. 141”, amplasată după intersecția acestei artere cu Str. Amurgului și „Școala Gimnazială nr. 127”, amplasată după intersecția cu Str. Iazului.

Ca de fiecare dată, în perioadele vacanțelor, a sărbătorilor legale sau a altor zile hotărâte de autorități ca fiind libere pentru elevi, precum și în zilele în care învățământul se desfășoară online, această linie va fi suspendată temporar, până la reluarea cursurilor cu prezența fizică a elevilor în unitatea de învățământ.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati