Linie specială STB între Piața Unirii și Piața Charles de Gaulle pentru pasagerii care nu mai pot circula cu metroul

Primăria București anunță că Societatea de Transport București – STB SA a înființat o linie specială pentru a prelua călătorii afectați de incidentul de la metrou. Linia navetă circulă între Piața Unirii și Piața Charles de Gaulle.

”Am discutat cu directorii de la Societatea de Transport București – STB SA și ADITPBI și am hotărât să înființăm o linie specială STB pentru a prelua călătorii afectați de incidentul de la metrou!

Linia navetă circulă între Piața Unirii și Piața Charles de Gaulle. Mulțumesc Brigăzii Rutiere și Poliției Locale, care asigură un culoar de trafic pentru autobuzele liniei navetă.”, a scris viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, pe pagina de Facebook.

Traficul este dat peste cap în Capitală

Reamintim că transportul public în mare parte a Bucureștiului este complet paralizat marți dimineață, iar călătorii care trebuie să traverseze centrul Capitalei stau zeci de minute în autobuze ori troleibuze.

Motivul este incidentul de la metrou care a dus la oprirea completă a circulației trenurilor pe magistrala M2 care leagă zona rezidențială din sudul capitalei de nordul unde au sediul sute de companii.

Polițiștii de la Brigada Rutieră recomandă participanților la trafic să evite zona, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să circule cu prudență.

Momentan, traficul rutier este restricționat pe segmentul de drum cuprins între Piața Universității și Piața Romană, ambele sensuri de deplasare și pe bd-ul Lascăr Catargiu, dinspre Piața Victoriei către Piața Romană.

De asemenea, au fost aplicate restricții de trafic și din intersecțiile apropiate, pe străzile ce converg către bd-ul Gheorghe Magheru.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati