Linie telefonică dedicată vârstnicilor singuri de peste 65 de ani din Sectorul 2

Persoanele fără susținători legali cu vârstă peste 65 de ani din Sectorul 2 au la dispoziție o nouă linie telefonică specială cu numărul 031.9798, pe care o pot apela de luni până vineri, în intervalul orar 08.00- 20.00.

Primăria Sectorului 2, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, a organizat un centru de preluare a apelurilor, punând la dispoziția celor în cauză, în regim de urgență, alimente, medicamente și produse de igienă.

Cazurile preluate vor fi prioritizate în funcție de nivelul crescut de vulnerabilitate (persoane imobilizate, persoane cu grave afecțiuni de sănătate, insulino-dependente, aflate în izolare/autoizolare de mai mult de 3-5 zile, lipsă hrană, medicamente, produse igienă, îngrijire medicală).

“Acțiunea se va derula pe tot parcursul stării de urgență impuse de MAI și va fi sprijinită pe cât posibil de agenții economici de pe raza sectorului 2 și de mediul neguvernamental prin voluntari, pentru a duce la bun final aceasta perioadă dificilă pentru persoanele vulnerabile de pe raza sectorului nostru”, a afirmat primarul Toader Mugur Mihai.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati