Linkin Park a revenit într-o componență schimbată, cu o piesă nouă. Trupa va lansa un album și plănuiește o serie de concerte / VIDEO

Linkin Park s-a reunit joi seară într-un concert-surpriză care a avut loc la Los Angeles. Trupa rock va avea doi noi membri, solista Emily Armstrong și bateristul Colin Brittain, și a anunțat un nou album – „From Zero”.

Linkin Park are o nouă vocalistă, pe Emily Armstrong, și urmează să lanseze primul album de la moartea fostului solist Chester Bennington, care s-a sinucis în 2017.

Joi, în timpul unui eveniment live, au fost prezentați cei doi membri ai trupei din care mai fac parte Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix și Joe Hahn, iar fanii au ascultat noul lor single, potrivit The Hollywood Reporter.

  • „Este o zi foarte specială pentru noi. „În rolul lui Chester Bennington, în această după-amiază, sunteți fiecare dintre voi”, le-a spus Shinoda fanilor într-un flux live.

Linkin Park a mai anunțat și o serie de concerte, care se vor desfășura în Los Angeles, New York, Hamburg și Londra, dar și în Seoul și Bogota. Turneul se numește „From Zero World Tour” și vânzarea de bilete începe pe 7 septembrie.

Linkin Park va lansa primul său album din 2017 încoace, „From Zero”, care va sosi pe 15 noiembrie 2024.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati