Lista blocurilor din Sectorul 6 care urmează să fie anvelopate, actualizată

Sunt 1.234, dintre care 41 sunt cele preluate de la PMB. O parte din ele au fost returnate, dar nu au documentația la zi, altele nu au fost predate deocamdată.

Astfel că prima poziție, care va intra, de altfel, în reabilitare termică este 46. Are toată documentația la zi și există și acordul asociației de proprietari pentru demararea lucrărilor. 42, 43, 44 și 45 fie refuză, fie nu există depus la dosar acordul.

 „Ordinea a fost decisă atunci în funcție de data depunerii dosarelor”, a spus primarul Ciprian Ciucu.

„Atenție: lista este aceeași, cea votată de către Consiliul Local în anul 2017, ordinea este aceeași, nu am schimbat nimic. Ordinea a fost decisă atunci în funcție de data depunerii dosarelor, pe principiul primul venit. A fost o întreagă bulibășeală cu PMB care preluase anveloparea a 45 de blocuri din capul listei, nu s-au ocupat. Și nici nu se vor mai ocupa.

Acum, ca să fie clar: 

→ PMB ne-a întors 27 de blocuri. Pe 4 le-am anvelopat deja, iar restul de 23 își reiau locul, așa cum este normal, în lista actualizată. Ele sunt marcate cu textul “Documentație predată la PMB în 2018 și returnată către PS6 în 2022. Pentru acestea ne-am apucat deja să activizăm documentațiile și vor fi gata într-o lună, maxim două. Vom începe lucrările în acest an;

→ PMB nu ne-a întors 19 de blocuri deoarece sunt în litigiu, se judecă cu constructorii care câștigaseră licitațiile, și pentru că PMB nu a mai alocat buget pentru ele, acele firme au dat PMB în judecată. Din acest motiv nu ni le-au întors și pe acestea. Dacă ni le vor întoarce, când le vor întoarce, își vor relua locul, conform listei inițiale, în programul nostru de anvelopare. În tabel, la secțiunea comentarii sunt evidențiate cu portocaliu și cu textul “Documentație predată la PMB în 2018 și nereturnată din motive juridice”. 

→ Restul sunt aceleași din listă. Sunt unele, puține, în care asociațiile s-au răzgândit, au depus cereri să nu mai le anvelopăm. Verificați lista să nu fie și cazul dv și să nu știți. Este alegerea majorității membrilor din asociația de proprietari”, a punctat primarul.

Lista completă o găsiți aici https://www.primarie6.ro/…/Lista-site-actualizata-7…

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati