Liviu Pop, fost ministru al Educației, s-a înscris în partidul lui Liviu Dragnea

Fostul ministru al Educației Liviu Marian Pop s-a înscris în Alianța Pentru Patrie. El va coordona organizația din Sectorul 1 al Capitalei. „Bine ai venit, Liviu”, scrie formațiunea politică pe Facebook.

Reprezentanții partidului spun că sunt convinși că Liviu Pop a fost un excelent ministru și că el a aplicat punctual programul de guvernare lansat atunci de Liviu Dragnea.

”Suntem convinși că Liviu Pop a fost un excelent ministru! Ministrul Educației care a aplicat punctual programul de guvernare lansat atunci de Liviu Dragnea! Adică majorarea salariilor profesorilor și a întregului personal din învățământ, promovarea proiectului CRED – pentru formarea cadrelor didactice din învățământul preuniversitar – adicā a peste 55.000 de profesori, reintroducerea titularizării în sistemul de învățământ!”, potrivit unei postări pe Facebook.

El va coordona organizația din Sectorul 1 al Capitalei.

”Bine ai venit, Liviu Pop! Te asteaptā cu multă speranțā toți cei care acum strâng semnături pentru demiterea Clotildei și a găștii ei de acolo! Să nu-i dezamăgești!”, i-au transmis colegii fostului ministru al Educației.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati