Local din Capitală care ar fi frecventat de interlopi, închis din lipsă de autorizație după peste zece ani de funcționare

Un local din Capitală frecventat de interlopi a fost recent închis pentru că nu are autorizație. Clubul funcționa de peste zece ani pe Șoseaua Mihai Bravu.

Local frecventat de interlopii din București, închis din lipsa autorizațiilor

Poliția Capitalei a anunțat printr-un comunicat de presă că o echipă de la mai multe instituții cu atribuții a verificat localul din Sectorul 2 al Capitalei, în cadrul căruia se desfășoară diverse evenimente.

Amintim că locația a devenit cunoscută după ce unul dintre fiii lui Nuțu Cămătaru a fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat în 2010 un bărbat acolo.

„La fața locului, s-a constatat faptul că localul respectiv își desfășoară activitatea, fără a deține autorizație de funcționare sau altă autorizație care să îi permită efectuarea de activități comerciale.

În urma acestor constatări, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 10.500 de lei.

De asemenea, s-a dispus oprirea temporară a activității localului și sigilarea blocului alimentar de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului”, a precizat Poliția.

În aceste momente, oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, urmând să fie sesizată unitatea de parchet competentă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati