Locuitorii din Sectorul 2 pot să-și plătească taxele și impozitele la stațiile de plată SelfPay

0
239

Din această lună, cetățenii care locuiesc în Sectorul 2 pot să plătească taxele și impozitele la stațiile de plată SelfPay.

Plata se realizează prin scanarea codului de bare de pe înștiințarea de plată sau prin introducerea CNP-ului și se poate fi făcută cu numerar sau card.

Mai mult, pe lângă taxele și impozitele locale, locuitorii Sectorului 2 vor putea plăti la aceste stații facturi la energie, gaze, apă și canalizare, dar pot și reîncărca cartelelele telefonice sau chiar să plătească rovinieta pentru mașină.

”Contribuabilii din Sectorul 2 își pot achita facil taxele, impozitele sau amenzile la orice Stație de Plată. Totul rapid, prin câteva atingeri de ecran. Timpul pierdut în trafic, cozile inutile la ghișee și dependența de a fi în contact direct cu instituția administrației locale pot rămâne treptat „deprinderi” ce țin de domeniul trecutului. Pot fi înlocuite cu ușurință de beneficiile practice ale noilor tehnologii, ce oferă un serviciu comod, rapid și valabil 24/7. Fără a depinde de programul instituției sau de interacțiunea cu funcționarii publici. Fără a vă irosi timpul prețios pentru a vă rezolva o problemă uzuală.”, a declarat Cristian Duțu, director executiv al Direcției Venituri Buget Local Sector 2.

Primăria Sectorului 2 a încheiat un parteneriat cu SelfPay pentru plata taxelor și impozitelor.

”Mergând la cea mai apropiată Stație de Plată SelfPay, oricine poate plăti pe loc taxele și impozitele locale cu numerar, cu cardul sau cu un bon de rest rămas de la o plată anterioară. Lucruri pentru care în trecut trebuia să te deplasezi la distanțe mari se pot rezolva în doar câteva minute, aproape de casă. Sperăm ca acest parteneriat să convingă pe cât mai mulți că Stațiile de Plată SelfPay reprezintă cea mai comodă soluție pentru aceste plăți. Ne așteptăm la o colaborare îndelungată cu administrația locală, în beneficiul locuitorilor Sectorului 2.”, spune Adrian Badea, CEO al ZebraPay, compania care operează rețeaua de Stații de Plată SelfPay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.