Locuitorii Sectorului 1, așteptați la un spectacol de tango, duminică, în Parcul Kiseleff

Locuitorii Sectorului 1 și nu numai sunt așteptați în inima Bucureștiului, pe scena din Parcul Kiseleff, duminică, începând cu ora 15:00, să ia parte la un spectacol de dans reprezentativ al artei tango, cu muzică live, într-o atmosferă clasică.

Tangoul este o legendă, un fenomen social şi cultural, una dintre marile pasiuni ale secolului XX. Se spune că tangoul s-ar fi născut undeva între 1880-1890 ca dans arrabalero.

Fuziunea dintre muzică și stilul de dans argentinian va transporta publicul pe străzile pasionate din Buenos Aires, fiecare pas și fiecare notă evocând emoțiile acestei forme de dans.

Aerul serii va fi umplut cu ritmuri de tango într-un concert al soliștilor Alexandru Nucă și Horia Preda, ce vor interpreta muzica într-o manieră tradițională si plină de umor și joc.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar intrarea este liberă. Evenimentul este găzduit de Simona Constantinescu și Cristian Constantinescu, care așteaptă toți iubitorii de artă să fie prezenți în cea de-a cincea ediție a evenimentului „Tango pe scenă”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati