Locuitorii Sectorului 2 vor plăti încă două luni taxa specială pentru gunoi

0
172
Foto: Facebook / Radu Mihaiu

Locuitorii din Sectorul 2 vor plăti încă două luni taxa specială de 10 lei pentru salubrizare, a anunțat primarul Radu Mihaiu.

El a precizat că speră că până atunci Primăria Generală să ia o decizie finală cu privire la prețul la groapă, pentru ca noile tarifele să poată fi definitivate.

”Tarifele propuse de Supercom sunt mult prea mari. Nici fundamentarea lor nu am primit-o. Așteptăm un tarif corect și echitabil. Până atunci, plătim tariful din 2007.

”Trebuie să știm prețul la groapă ca să ne definitivăm tarifele la Sectorul 2”

Trebuie menționat, însă, că ne mai lipsește o coordonată: prețul la groapă. Singurii care au atribuția legală să stabilească acest preț sunt Primăria Generală și Consiliul General al Municipiului București.

Fac apel la Primarul General să urgenteze adoptarea unei hotărâri de Consiliu General, ce are caracter normativ și ni se aplică tuturor sectoarelor. Trebuie să știm prețul la groapă ca să ne definitivăm tarifele la Sectorul 2.

Tarifele noastre trebuie să acopere tot ce ține de deșeuri (colectare selectivă, transport și depozitare la groapă). O să propun Consiliului Local Sector 2 extinderea valabilității taxei speciale de 10 lei/persoană/lună cu încă 2 luni. Sper că până atunci, Primăria Generală să ia o decizie finală”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.