Locurile de muncă vacante în județul Ilfov. 18 sunt pentru persoane cu studii superioare

0
176
unsplash

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 23.06.2021, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 276 locuri de muncă vacante.

Din cele 276 locuri de muncă, 18 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 73 pentru studii medii, 81 pentru muncitori calificaţi şi 104 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: arhitect cladiri, sef coloana auto, manager relatii cu clientii bancii/societate de leasing, functionar administrativ, asistent medical generalist, bucatar, ofiter confoanalist, ajutor de bucatar, analist credite, secretara, agent de vanzari, gestionar depozit, casier, mecanic auto, sofer de autoturisme si camionete, sudor, menajera, muncitor necalificat in industria confectiilor, portar, lucrator pentru salubrizare etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.N.O.F.M https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.